Friday, 6 May 2011

Terlalu Ghairah.

7.18 a.m. beb. Tapi saya masih x boleh tido. hebat bukan?.nak tau knape?. sebab blogspot ni la. saya ni ade penyakit cepat teruja dan ghairah. Jadi kalau saya buat sesuatu yang menarik mesti saya akan rasa ghairah sampai x boleh tido. =.= . Well, cuti kan. X pe la kalau aku tido lambat pon. Bukan aku nak rush pergi kelas besok.

Tengok tarikh kt bawah ni 7/5/2011. Tiba-tiba aku rasa macam nak belek pulak dompetku yg kempis tu. Dalam tu aku ada simpan kad appointment doktor gigi (budak gigi besi kn). Bile agaknye appointment yg seterusnya ek?. Rasa rindu pulak kat doktor gigi tu.
*Tgk blakang kad.

"next appointment:  7/5/2011-10.30 a.m."

WADDEFAK!
nampaknye aku akan tertido lagi la sambil doktor belek2 gigi aku. =.=



p/s: Rise and shine Sammy!

3 comments:

Arif Azmi said...

Fuh.. Boleh pulak.. XD.. Teringat zaman pakai braces.. Malas betul g checkup.. Nanti takley makan dgn selesa.. T.T

Belum terlambat untuk menyertai Segmen Review Blog Bebelan Saja

Mustab said...

hahaha..yep..setiap kali gi appointment nnt die ketatkn lg..tp aku rase proses ketatkn gigi aku ni hampir tamat..sbb doktor tuh ckp gigi aku dah comey lote. :D

Mustab said...

hahaha..baru aku perasan..ades..aku pon akan dimasukkn dlm segmen review ke?.hahaha